Het Boelhuys: van Den Helder voor Den Helder in Den Helder
De winkel van het Het Boelhuys treft u aan in de Spoorstraat op nummer 60. Dit pand is aan het eind van 2012 geheel door onze vrijwilligers schoongemaakt en opgeknapt nadat het een aantal jaren had leeggestaan. Nadat het dak door eigenaar woningstichting Den Helder was gerepareerd konden de vrijwilligerspas goed aan de gang. Zo werden er rotte vloerplaten vervangen de muren gestuct of dicht gezet met gipsplaten. Hierna volgde het schilder -en sauswerk. Het dichten van de het systeem plafond wat op twee verdiepingen door de lekkage was doorweekt. Hierna volgde de reparatie van de C.V.-installatie en de verlichting. Na ruim twee maanden hard werken konden we de winkelen laten stofferen en beginnen met de winkel inrichting. Begin maart kon de winkel open en op 15 juni 2013 werd de winkel officieel geopend door wethouder Pia Bruin. In onze winkel treft u voornamelijk kleine huisraad, kleding, boeken en CD’s/DVD’s.

 
Het Boelhuys wordt volledig gerund door vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden op zeer regelmatige basis bijgestaan door stagelopende jongeren van diverse scholen uit Den Helder.

 
Naast de winkel aan de Spoortraat 60 is er een meubelmarkt aan de Drs. F. Bijlweg 65.

 
 
De ingebrachte goederen worden gesorteerd, gerepareerd en verkocht aan de Drs. F. Bijlweg 65. Op deze twee vestigingen wordt al het werk uitgevoerd door vrijwilligers.
Wilt u ook graag meehelpen bij het Boelhuys? Dat kan! U kunt zich hier aanmelden...

Logo stichting PresentVoor meer informatie over Stichting Present Den Helder kunt u deze link volgen